Anfaş Fuar Standı Tasarımı ve Fuar Stand Uygulaması

Anfaş Fuar Standı Tasarımı ve Fuar Stand Uygulaması

Anfaş Fuar Merkezi , 65.000 m2 alan üstüne kurulmuş olup, kapalı stand alanı iki katta toplam 40.000 m2’dir. İki kat birbirine hem çift yönlü yürüyen merdivenlerle hem de dört köşeden merdivenlerle bağlıdır. Ana salonlarının kolonsuz mimari tarzıyla Antalya Expo Center, sektörel fuarlar, spor aktiviteleri, konserler, sinema düzeninde 10.000 kişiye kadar ve kongre düzeninde 4.000 kişiye kadar kapasitede kongreler yapmaya çok uygundur. Merkezimiz, 6 ana salonu, 800 kişiye kadar oturma kapasiteli değişik büyüklükte 18 panel, komisyon ve çalışma odaları, 2000 araç kapasiteli otoparkıyla, çağdaş bir kompleks olarak hizmet vermektedir.

Anfaş - Fuar Standı
Anfaş – Fuar Standı

Anfaş , uluslararası havaalanına uzaklığı sadece 2 km’dir. Kongre ve fuar katılımcılarının 20 km’lik çember içerisinde çok yeni 5 yıldızlı Resort Oteller, spor ve sağlık altyapılarına sahip konaklama tesisleri ve şehir otellerinde kalmaları çok kolaydır. Buna karşılık bugüne kadar ancak İstanbul’da yapılabilen fuarlarda, Anadolu işadamının gerek katılımcı gerekse ziyaretçi olarak bulunmaları her yıl artan bir maliyet olarak görülmektedir.

Fuares Fuarcılık olarak Anfaş Fuar Merkezindede Fuar Standı Tasarımı ve Fuar Stand Uygulaması hizmetlerinde birlikte çalışmak dileğimizle.

Fuares Fuar Standı Tasarımı ve Fuar Stand Uygulaması

Anfaş Fuar Standı , ifm , cnr , fuares
Anfaş , Fuar Standı , Fuar stand tasarımı , Tüyap Fuar Standı , CNR , ifm , Anfaş

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir